The ultimate sporters convenience

Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep, Eindhoven

Het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep in Eindhoven maakt deel uit van Genneper Parken. De Tongelreep is uniek in Nederland met onder andere een 50 meter wedstrijdbassin met 3.000 zitplaatsen, een 25 meter springbassin en een 4-baans trainingsbad. In dit trainingsbad ontwikkelt het InnoSportLab innovatieve producten en technieken om zwemmers in hun trainingen te helpen hun prestaties te verbeteren.

De Tongelreep

In samenwerking met Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep heeft MYLAPS in het trainingsbad een TimePoint gerealiseerd. Met dit systeem kunnen de tijden van gezwommen baantjes nauwkeurig geregistreerd worden en direct bekeken worden op het display naast het zwembad. Het TimePoint telt het aantal gezwommen baantjes, het meet de totale gezwommen afstand en de totale gezwommen tijd. En uiteraard kunnen alle gegevens direct online bekeken worden.


TimePoint biedt veel mogelijkheden voor zowel topsporters als breedtesporters. Waar eerder tijden met de hand werden geklokt, zie je nu meteen in welke tijd een bepaalde afstand af is gelegd.

De Tongelreep

Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep onderscheidt zich qua schaal en aanbod van de Europese baden door de combinatie van een grootschalig golfslagbad met glijbanen, instructiebaden, buitenbaden, ontspanningsbaden en de 3 hierboven beschreven baden. In het zwemcentrum is ruimte voor recreatiezwemmen, zwemlessen, speciale groepen, individuele breedtesporters in verenigingsverband, maar ook voor de individuele baantjeszwemmers, subtoppers én de nationale- en wereldtop.

Voor meer informatie:

Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep
Telefoon: 040-2381153
Internet: www.tongelreep.nl

De Tongelreep

Eindhoven, leading in technology


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week