The ultimate sporters convenience

Papendal

Het nationale topsporttrainingscentrum Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters die hun prestaties naar een nog hoger plan willen tillen. Maar ook bedrijven, scholen en verenigingen met ambitie biedt Papendal volop uitdagingen in de vorm van sportieve topevenementen met allure. Van sportclinic tot beursevenement, van Z@pp Zomerspelen tot schoolsportdag, van trainingsstages tot productpresentaties: Papendal blinkt uit op elk terrein.

Papendal

Op Papendal vindt u een grote diversiteit aan binnen- en buitensportaccommodaties. Op de circa 160 hectare voelen zowel topsport als breedtesport zich thuis. Zo beschikt ons terrein over meerdere sporthallen, een vechtsporthal, een Fitness, een krachtruimte, meerdere voetbalvelden, een voetbalkunstgrasveld, een atletiekbaan, buiten tennisbanen, een Pitch&Putt baan, een Nordic Walking route én evenemententerreinen.

De blauwe (!) atletiekbaan op Papendal, is voorzien van een trackmaster (elektronische haas) en een GPS-systeem. Mede door deze innovatieve middelen, traint zowel de (top) als breedte- sporter graag op onze baan. De atletiekbaan is eveneens voorzien van verlichting, zodat u ook in de avonden gebruik kan maken van deze inspirerende accommodatie.

Papendal

Op Papendal bevinden zich twee TimePoints: bij de 500 meter warmloopbaan van de atletiekbaan én het veldcircuit bij de hoofdweg nabij atletiekbaan en voetbalkunstgrasveld. Het veldcircuit "rondje Papendal" is 2.000 meter lang en de route staat aangegeven op de plattegrond bij de start. Ook staat er 25 meter na de start een scorebord. Hierop is direct na het passeren van TimePoint de persoonlijke rondetijd te zien, iedere ronde opnieuw. Zo zijn de tijden per ronde te vergelijken en op een ander moment via timepoint.mylaps.com terug te vinden. De gegevens zijn interessant om bijvoorbeeld te vergelijken met eerder gelopen tijden of met de rondetijden van andere lopers.

Natuurlijk is het ook mogelijk het TimePoint te gebruiken als startpunt, daarna een eigen trainingsronde te doen in het nabijgelegen natuurgebied van De Veluwe om vervolgens terug te keren op het TimePoint om de totale trainingstijd te registreren. Je kunt een chip kopen bij MYLAPS.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week