The ultimate sporters convenience

TimePoint Máxima Park Utrecht

Het Lint

Op dit moment wordt in het westen van de stad Utrecht een compleet nieuw stadsdeel gebouwd: Leidsche Rijn. In het hart ervan groeit het 300 ha grote Máxima Park. Het park is nog niet helemaal klaar, maar biedt nu al volop ruimte om te sporten, spelen en ontspannen. De hoofdentree ligt tegenover Utrechtseweg 4.

Het Lint
Het Lint
Het Máxima Park wordt omzoomd door een brede groenstrook met daarin een verhard pad van in totaal 8 kilometer lang en 6 meter breed. Het Lint is eind 2010 helemaal klaar maar de al aangelegde kilometers zijn nu al geliefd bij skaters, wandelaars, fietsers en hardlopers. Het pad is iets verhoogd aangelegd en biedt daardoor een prachtig uitzicht over de Haarrijnseplas, de fraaie sportaccommodaties en de bijzondere attracties van stadspark De Binnenhof.

Het Lint

Kaart met verschillende routes in aanbouw
Het Lint is op dit moment nog in aanleg. De Timepoints zijn nog niet allemaal geplaatst. Op bijgevoegde kaart is te zien wanneer de verschillende Timepoints geplaatst worden.
Als voorbeeld zijn ook 4 hardlooproutes over Het Lint aangegeven, uitgebreid met variaties door het Máxima Park en in de omgeving. Op de kaart is aangegeven wanneer deze verschillende routes gereed zijn. U kunt natuurlijk ook zelf een route samenstellen. Daarvoor zijn verschillende internetsites te gebruiken, bijvoorbeeld www.mapmyrun.com.
U kunt een TimePoint chip kopen bij Mylaps of bij het Informatiecentrum en wijkbureau Leidsche Rijn, Verlengde Vleutenseweg 32, 3541 BG Utrecht, telefoon 030 2860000. Kijk voor openingstijden en meer informatie over het Máxima Park op www.leidscherijn.nl.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week