The ultimate sporters convenience

Ir. Ottenbad

Sportcomplex Eindhoven-Noord

Sportcomplex Eindhoven-Noord is met 32.000 m² het grootste en meest veelzijdige wijksportpark van Nederland. Het is de thuisbasis van 50 sportverenigingen, 20 sport- en horeca ondernemers en enkele onderwijsinstellingen. Meer dan 120 verschillende activiteiten zijn te beoefenen in verenigingsverband en tijdens school- en groepsuitjes of bedrijfsevenementen. Jaarlijks zijn er circa 1,5 miljoen sporters en recreanten actief.Ir. Ottenbad

TimePoints zwembad ir.Ottenbad
Het ir. Ottenbad is naast Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep een van de twee zwembaden in gemeentelijk eigendom en beheer en ontvangt jaarlijks ruim 450.000 klanten. Het multifunctionele zwembad is een echt familie - en opleidingsbad, gelegen in het hart van stadsdeel Woensel. In het ir. Ottenbad zijn liefst twee TimePoints te vinden; een in het 25-meter bad en een in het recreatiebad. Ideaal voor alle baantjezwemmers; elke dag!

TimePoint speel- en beweegplein
Midden op het sportpark ligt het speel- en beweegplein. Een plek waar men kan sporten, spelen en gamen in de buitenlucht. Diverse snufjes voor de breedtesport worden hier getest. Hiermee heeft Sportcomplex Eindhoven-Noord een unieke proeftuin in huis waar technische ontwikkelingen in de praktijk van alle dag worden getest (ondergronden, speeltoestellen, gaming, gezondheid, activiteitenontwikkeling en licht).
Op het plein is bij de 400 meter baan een TimePoint gesitueerd.

Ir. Ottenbad

Veelzijdig gebruik
De TimePoints kunnen worden gebruikt door individuele sporters en recreanten. Ook kan deze elektronische tijdmeting worden gebruikt voor het bewegingsonderwijs, voor lesprogramma's van docentenopleidingen, voor sportlessen, voor trainingsprogramma's van veldsporters en voor gezondheidsprogramma's.
Losse TimePoint chips zijn te koop aan de kassa van het ir. Ottenbad of bij het paviljoen van het speel- en beweegplein.
Let op: de chip voor zwemmen en de chip voor lopen werken elk volgens een verschillende techniek; zij zijn onderling niet uitwisselbaar! Wél kunt u de zwemchip of loopchip gebruiken bij respectievelijk alle zwem- of loop TimePoints die er wereldwijd zijn.

Informatie
Sportcomplex Eindhoven-Noord, Vijfkamplaan 12, 5624 EB Eindhoven, tel (040) 238 88 00.
Of neem een kijkje op www.sen.eindhoven.nl.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week