The ultimate sporters convenience

Zwembad De Hoevert

Zwembad "De Hoevert" in Didam (Gelderland) is een mooi en vriendelijk zwembad. Het beschikt over een 25 meter wedstrijdbad, een instructiebad, een peuterbassin en is eind 2008 geheel aangepast aan deze tijd. De uitstraling is modern, kleurrijk en uitnodigend. Zowel wedstrijdzwemmers als recreanten en kinderen voelen zich thuis in Zwembad "De Hoevert". Het aanbod bestaat uit een scala van activiteiten voor jong en oud, zwemlessen en recreatief zwemmen.

Zwembad De Hoevert

Geheel in de trant van deze tijd is het TimePoint systeem aangelegd. TimePoint is een registratiesysteem gericht op het banenzwemmen. Tijd, aantal banen en afstand worden d.m.v. een chip bijhouden. De chip zit in een bandje dat om pols of enkel gedaan kan worden en elke keer als u aan de kant van de duikplank de kant aantikt, registreert het systeem uw chip. U kunt uw prestatie dan direct aflezen op een elektronisch bord in het zwembad (boven het stoombad) of thuis op uw gemak achter de PC nakijken op www.clubaquawatch.nl.


Zwembad De Hoevert

Het systeem biedt u een scala van mogelijkheden. De wedstrijdzwemmer kan zijn/haar trainingsprogramma nog veel nauwkeuriger samenstellen aan de hand van de exacte tijdsregistratie per baan. Voor banenzwemmers geeft het een overzicht van de prestaties over een bepaalde periode. Zij kunnen zichzelf duidelijke doelen gaan stellen zoals snellere tijden of meer banen zwemmen.


Het TimePoint systeem wordt in steeds meer zwembaden gebruikt. De chip van "De Hoevert" werkt ook in deze baden.

Voor opmerkingen of vragen over het TimePoint neem contact op met MYLAPS.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week