The ultimate sporters convenience

Genneper Parken

Genneper Parken

Genneper Parken is een gebied net buiten het centrum van Eindhoven. Binnen dit gebied liggen totaal twaalf verschillende accommodaties. Genneper Parken is uniek in Nederland. Nergens vind je een gebied dat zoveel mogelijkheden biedt voor recreatie, sport en educatie. Onder andere Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven, IJssportcentrum Eindhoven, Milieu Educatie Centrum en Indoor Sportcentrum maken deel uit van dit gebied.


Alle accommodaties van Genneper Parken trekken jaarlijks ruim drie miljoen bezoekers. Het gebied heeft een grote aantrekkingskracht op de meest uiteenlopende doelgroepen. Men bezoekt het park om zeer verschillende redenen en elk bezoek is voor ieder steeds weer een aangename verassing.

Voor sporters heeft Genneper Parken veel te bieden. Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep is uitermate geschikt voor recreatieve zwemmers en zwemmers op hoog topsportniveau. Daarnaast kan in de verschillende sportcentra een scala aan sporten beoefend worden, zoals tennis, hockey, voetbal en golf. De mooie natuur heeft zowel de wandelaar als de hardloper veel te bieden. Vraag naar de wandelroutes die door het gebied lopen.

Genneper Parken heeft op het gebied van hardlopers een primeur te melden; TimePoint, een tijdregistratie voor de hardlopers onder ons, de routes lopen dwars door het natuurgebied. Ook is het natuurlijk mogelijk om je eigen route bepalen en je tijd te meten aan de hand van een chip, bevestigd aan je sportschoen. De chip van MYLAPS die gebruikt wordt bij tal van hardloopwedstrijden, is ook te gebruiken binnen Genneper Parken. De start van de tijdregistratie is vanaf de centrale parkeerplaats van Genneper Parken, aan de Antoon Coolenlaan. Deze ontwikkelingen binnen Genneper Parken bieden de loper een nieuwe uitdaging. Voor meer informatie over TimePoint kun je kijken op http://www.genneperparken.nl/tijdregistratie

Sportief, recreatief of educatief, een bezoek aan Genneper Parken is zeker de moeite waard! Individueel, met een gezin of een groep, LEEF je UIT in Genneper Parken!

Plattegrond Genneper Parken

Voor meer informatie:

Genneper Parken
Telefoon 040 - 238 11 11
Internet www.genneperparken.nl

Heb je klachten of opmerkingen over dit park? Neem dan contact met ons op. Je kunt een chip kopen bij MYLAPS.


Current laptimes - No data available

Today's laptimes Yesterday's laptimes Last week's laptimes