The ultimate sporters convenience

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is in de zomer van 2008 grondig gerenoveerd. Alles is opnieuw betegeld met mooie rustige kleuren.

Sportfondsenbad-Oost heeft op de begane grond een groot instructiebad, kleedkamers en een uitgebreide sauna.

In de sauna is aanwezig: een heerlijke zonnebank, lekker warm Turks Stoombad, twee Saunaruimten, dompelbad en een ruime relaxruimte.


Op de eerste verdieping van het zwembad is de entree van het zwembad gevestigd. Op de eerste verdieping vindt u ook het mooie gerenoveerde wedstrijdbad. Hier kunt u heerlijk uw banenzwemmen of lekker recreatief genieten met de kinderen in het wedstrijdbad of naast gelegen doelgroepenbad.

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Deze zomer is ook Timepoint een nieuw en innovatief tijdregistratiesysteem voor de recreatieve en sportieve banenzwemmer geïnstalleerd.

Een chip om de pols of om de enkel wordt geregistreerd door een ontvanger in de rand van het zwembad. Digitaal wordt het aantal banen geteld. De tijden worden tot op de een tiende van een seconde gemeten. Persoonlijke resultaten zijn direct af te lezen op een groot beeldscherm in het zwembad en worden direct verstuurd naar je persoonlijke webpagina op www.clubaquawatch.nl en timepoint.mylaps.com.

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost bijna het oudste zwembad van Amsterdam, het thuishonk van zwemvereniging "Het Y", heeft nog steeds de nieuwste snufjes voor zijn gasten.

Heb je klachten of opmerkingen over dit park? Neem dan contact met ons op. Je kunt een chip kopen bij MYLAPS.


Current laptimes - No data available

Today's laptimes Yesterday's laptimes Last week's laptimes